Alternatieven voor een verhuisbusje huren
Alternatieven voor een verhuisbusje huren
Sta jij op het punt om te verhuizen en ben je op zoek naar alternatieven voor een verhuisbusje huren?


Alternatieven voor een verhuisbusje huren

Je kunt natuurlijk zelf je verhuizing regelen. Met een auto of het inschakelen van vrienden. Een dag van tevoren regel je nog het vervoer samen met je vrienden. Maar dan het volgende: hoe ga ik al mijn meubels netjes inpakken, zodat het perfect in het vervoersmiddel past? Met wat verhuisdozen, touw en beschermingsmateriaal ga je aan de slag. Maar het vergt toch wat meer tijd en energie dan je van tevoren ingecalculeerd had. Je merkt eigenlijk al snel dat het niet helemaal lekker gaat. Moet ik nu echt vijf keer heen en weer rijden om al mijn meubels te vervoeren? Dat gaat mij ook nog eens een hoop benzinekosten. Je zucht en denkt: dit moet anders kunnen. Maar hoe? Wij vertellen je alle alternatieven voor een verhuisbusje huren.

Verhuisservice

Zelf je verhuizing regelen gaat toch niet helemaal zoals je gehoopt had. En nu? Gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor een verhuisbusje huren. Je transport regelen kan namelijk ook op een andere manier. Wij snappen als geen ander dat het soms wat meer tijd en energie kost dan je had gehoopt. Verhuizen is namelijk best een onderneming. Daarom bieden wij een complete verhuisoplossing op maat, ook voor spullen die bijvoorbeeld van kantoor vervoerd moeten worden. Voor die paar onhandige meubels of zware apparaten helpen we je zelfs graag tillen! Wil je weten hoe je ons inschakelt? Lees dan snel verder.

Transportkosten

Je berekent zelf de prijs eenvoudig in onze offertemodule. In onze offertemodule kun je per meubelstuk/product een beschrijving en omvang aangeven. Vul de lengte, breedte en hoogte van jouw product in en het aantal kilogram. Je kunt ook een foto toevoegen. Dat maakt het voor ons nog eenvoudiger.

Meubels opmeten

Even kwijt hoe je precies je meubels opmeet? Wij geven een voorbeeld voor het opmeten van een bank: Een tweezitsbank is ongeveer 180 x 90 x 80 cm. Een driezitsbank is 225 x 90 x 80 cm. Als het om een degelijke bank gaat kun je deze het beste van links naar rechts opmeten. Daarbij houd je niet alleen rekening met de breedte, maar neem je ook de diepte van de armleuningen mee. De lengte van het zitgedeelte tel je op bij de afmeting van de armleuning. Heb je een meerdelig bankstel? Dan meet je de verschillende delen van de bank los van elkaar. Voer in dat geval de twee delen/afmetingen van de bank los van elkaar in. Meer weten over het opmeten van meubels? 

Hulp nodig bij je verhuizing?

Kom je er niet uit? De koeriers van KoerierDirect staan altijd voor je klaar. Of je nu een enkel meubelstuk wilt vervoeren of juist een magazijn vol spullen. De prijs bereken je gemakkelijk online. Binnen 5 minuten weet je precies wat je vervoer (exact) kost. Wij vinden het belangrijk dat e prijs duidelijk en transparant is, zonder onverwachte kosten achteraf. Daarnaast houden we natuurlijk zoveel mogelijk rekening met efficiëntie. We gaan voor volle vrachtwagens op de weg, dat scheelt verkeer en onnodige wachttijden. Wil jij ook profiteren van onze service? Neem dan contact met ons op!