Pallettransport

Snel en voordelig je eerste palletzending of meerdere palletzendingen

 

Naast zendingen binnen de Benelux kan je vanuit België op ons digitale platform ook direct vervoer aanvragen naar veel andere Europese landen. Momenteel kan dit tot en met 20m3 kubiekecenmeter , ofwel 6 europallets en een maximaal totaalgewicht van 1000 kilo.

 

Wil je gebruik maken van Pallettransport van de koeriers van KoerierDirect voor andere routes binnen Europa of voor grotere vrachtladingen of groupagezendingen? 

Vraag een offerte aan. Je ontvangt van ons een aanbod binnen 30 minuten.

  

Pallettransport is met name geschikt voor goederen die goed verpakt zijn op een mini-pallet, pallet, europallet of blokpallet en waar de tijdsgevoeligheid (looptijd) een belangerijke rol speelt.

 

Onze specialisaties zijn pakket- en pallettransport binnen Europa.

Als u voordelig een pallet wil verzenden naar een willekeurige bestemming in Europa ,  We organiseren het graag.

Uiteraard kunt u ook een europallet of blokpallet verzenden naar ieder ander willekeurig land in Europa.

Door de inzet van gespecialiseerde landenvervoerders kunnen we voor geheel Europa een oplossing aanbieden.

Voor spoedzendingen hebben wij een vaste partner die snel en accuraat uw pallet of pallets naar iedere bestemming binnen Europa vervoerd met een bakwagen met laadklep !

 

Pallettransport of palletvervoer is mogelijk naar de volgende landen : 

 

Albanie , Andorra , Armenie , Belarus , Belgie , Bosnie , Bulgarije , Cyprus , Denemarken , Duitsland , Engeland , Estland , Finland , Frankrijk , Griekenland , Hongarije , Ijsland , Ierland , Italie , Kosavo , Letland , Liechtenstein , Litouwen , Luxemburg , Malta , Moldavie , Monaco , Montenegro , Nederland , Macedonie , Noorwegen , Oekraine , Oostenrijk , Polen , Portugal , Roemenie , Servie , Slovenie , Spanje , Slowakije , Tsjechie , Turkije , UK Verenigd Koninkrijk , Zweden , Zwitserland ! 

 

Spoed of een normale palletzending ?

wij kunnen u voorzien van het juiste pallettransport of palletvervoer op het gewenste tijdstip en naar de gewenste bestemming in Europa.